Agrement

ATRACTII

Hanul Roua Sanzaienelor detine propriul lac din care se poate pescuii cu unditele proprii sau cu cele inchiriate din propiulcomplex.
Fiind pozitionat in imediata apropiere a muntiilor Bucegi si Piatra Craiului exista posibilitatea parcurgerii unor trasee de dificultate medie.
Vizitare prin Ocolul silvic a ursilor bruni din observatorul special amenajat pe Valea StrambeiZona in care se protejeazaanimalele salbatice (cerbicaprioareporci mistretivulpi etc.)
Odata cu venirea zapezii va puteti bucuraalaturi de cei dragi,  Iarna se pot organiza plimbari cu sania trasa de cai.

Exemplare rare: „Padurea Seculara” (Valea Strambei)

-Putem vorbi despre o pădure cvasivirgină, care încă nu a fost exploatată de om, care se autoregenerează şi unde găsim arboride peste 400 de aniPădurile de acest gen nu constituie decât 3% din suprafaţa totală împădurită a Europei.
Pădurea de la Valea Strambei este unică prin faptul  exemplarele de aici ating dimensiuni care nici măcar nu se regăsesc înmanualele de specialitateadevăraţi „sequoia” de România . „De exemplufagii nu depăşesc 41 de metri înălţimedar peValea Strambei  ei ating şi peste 50 de metri şi un diametru de aproximativ 1,5 metri. La fel şi brazii, care au mai bine de 54 de metri înălţime

 

Obiective turistice:

– Templul Ursitoarelor aflat la 5 km de complexul turistic.
– Manastirea Bucium  aflata la 15 km.
– Cetatea Rasnov aflata la 20 km.
– Castelul Bran aflat la 25 km.
– Trasee turistice pe Muntii Fagaras acces usor catre Cabana Plaiul Foii Zarnesti.

 

FACILITATI

Hanul Roua Sanzienelor este deosebit prin pastravaria proprie si moderna.
Pastravaria proprie asigura necesarul de peste proaspat pentru a fi preparat in cadrul bucatariei proprii si servit in restaurant. Preparat dupa retete proprii, pastravul este specialitatea casei si este servit alaturi de alte preperate specifice zonei in restaurantul de la parterul hanului.

Atmosfera de la Restaurantul Roua Sanzienelor devine una de neuitat prin organizarea de evenimente si petreceri private,  precum si organizarea petrecerilor de sfarsit de AN.

Hanul Roua Sanzienelor va ofera camere confortabile si ultramodern mobilate, cu grupuri sanitare proprii, cu baie, incalzire centrala, televizor.
Va punem la dispozitie sala de conferinte unde  se pot sustine cursuri de teambuilding, sedinte sau intalniri de afaceri.

Contactează-ne:

Please leave this field empty.