Despre noi

Complexul Valea Salbatica este pozitionat la capatul muntilor Fagaras, la aproximativ 4. 6 km de Drmul 73a care face posibila legatura intre doua sate, respectiv Sinca Noua si Sinca Veche ( unde se poate vizita Templul Ursitoarelor ) pe asa zisa Valea Strambei ( nume atribuit probabil cursului sinuos pe care raul il parcurge pana la varsarea in Olt ).

Pastravaria Valea Salbatica Sinca Noua ofera servicii hoteliere in care oaspetii vor regasi confortul si intimitatea de acasa. Turistii se pot odihni si bucura de confortul celor 10 camere care sunt mobilate si utilate modern si cu usoare accente traditionale.

Restaurantul nostru este renumit prin gustul unic al pastravului ( care este din propria pastravarie ), dar si al celorlalte preparate pregatite traditional de bucatarul nostru.
Se pot face la comanda pastrav afumat din propria ferma la pretul de 110 lei/kg. De asemenea, puteti cumpara atat pastrav atat viu cat si viscerat, pretul pentru cel viu fiind de 22 lei/kg.

In periada sezonului cald se pot vizita ursii bruni in mediul lor natural din foisoare suspendate la o distanta de aproximativ 2 metri de sol.
Valea Strambei este o vale cu renume deoarece in vremuri apuse de mult aici era zona in care atat Maurel cat si Ceausescu se delectau atat vanand cat si observand animalele salbatice.

Mentionam ca pe aceasta vale atat flora cat si fauna sunt foarte bine pastrate, in special fauna care este compusa din: porci mistreti, ursi bruni, lupi, caprioare, vulpii, iepuri, cerbi, ciute, bursuci, rasi, parsi, veverite, acvila de munte, soim, barza negara ( foarte rara ), batlan, si multe altele.

Locatia dispune de 60 locuri pentru servirea mesei, un bar, semineu, parcare propie , lac de agrement, pastravarie propie, terasa, terasa  pe malul lacului ( unde vara se poate servi masa ).

Contactează-ne:

Please leave this field empty.